Львівські армреслери вибороли 5 нагород на чемпіонаті світу (фото)

Львівські армреслери вибороли 5 нагород на чемпіонаті світу (фото)
Львів'яни здобули перемогу одразу у чотирьох номінаціях.

У Румунії сьогодні, 3 грудня, завершився чемпіонат світу з армреслінгу. Спортсмени Львівщини повертаються зі змагань з 5 медалями. Про це повідомляє Управління молоді та спорту ЛОДА.

Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА
  • Серед дорослих одразу дві бронзи виборола Анна Гранатова. Вона стала третьою у вагові категорії 50 кг у змаганнях і на ліву, і на праву руку.
  • Серед юніорів до 18 років віцечемпіоном світу у ваговій категорії до 65 кг на праву руку став Святослав Габрилей.
  • Серед ветеранів від 40 років срібним призером у змаганнях на ліву руку став Роман Рудницький Роман. Він змагався у вагові категорії 90 кг.
  • Серед незрячих спортсменів у ваговій категорії 60 кг у змаганнях на праву руку срібною спорстменкою стала уродженка Рави Руської Анна Кушнір.

Усіх спортсменів тренував Богдан Іваницький.

Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
18-річна львів'янка здобула бронзу на дорослому чемпіонаті світу з боротьби (відео) 18-річна львів'янка здобула бронзу на дорослому чемпіонаті світу з боротьби (відео)
Наймолодша призерка в історії української жіночої боротьби. 18-річна львів'янка Олександра Хоменець здобула бронзу на дорослому чемпіонаті світу.
Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни
Львівська міськрада виділила 75 млн грн, що дозволить реалізувати орієнтовно 8 великих та 100 малих проєктів упродовж наступного року
Loading...
Load next