Вибух у Львові, який зруйнував одразу 3 квартири: потерпілі відмовилися відселятися після пожежі

Вибух у Львові, який зруйнував одразу 3 квартири: потерпілі відмовилися відселятися після пожежі
13 грудня приблизно о 17:20 у квартирі на 2 поверсі будинку №28 на вулиці Замарстинівській виникла пожежа.

У Львові 13 грудня стався вибух у 3-поверховому будинку, що на вулиці Замарстинівській. Після цього там почалася пожежа, внаслідок якої постраждали три людини. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зазначається, що подія сталася у будинку №28 на вулиці Замарстинівській. В цей час там проводять обстеження.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, через вибух, який трапився 13 грудня, постраждали 3 квартири. Зараз у будинку проводять обстеження, аби зрозуміти, які там виникли пошкодження і які протиаварійні заходи слід вживати.

Опісля ці питання будуть винесені на міську комісію техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб якнайшвидше приступати до виконання протиаварійних робіт, — додала посадовиця.

Фото: ДСНС

Усі постраждалі залишились живими, але госпіталізовані в лікарню.

Вчора ввечері в цьому будинку було відновлено електропостачання, окрім трьох найбільше постраждалих квартир. Сьогодні буде вирішуватися питання щодо відновлення газопостачання, — зазначила Маруняк.

Вона також повідомила, що в день вибуху вони розмовляли з потерпілими, які мешкали в цьому будинку, їм запропонували відселитися. Проте вони запевнили, що не потребують тимчасового житла.

Деякі люди пішли на кілька днів до родичів, а інші повернулись до своїх квартир в цьому будинку, — додала Маруняк.

Нагадаємо, раніше на Бурштинській ТЕС стався вибух.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Вартість 300 тисяч доларів: Львову подарували устаткування для кардіохірургічного центру (відео) Вартість 300 тисяч доларів: Львову подарували устаткування для кардіохірургічного центру (відео)
У Львівській лікарні швидкої медичної відкрили нове відділення кардіохірургії та трансплантації серця.
Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео) Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео)
У 8-мій міській клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення анестезіології та інтенсивної терапії.
Loading...
Load next