Завдала збитки ЛМР на понад мільйон гривень: поліція затримала директорку будівельної фірми

Завдала збитки ЛМР на понад мільйон гривень: поліція затримала директорку будівельної фірми
Жінка підробляла документи, привласнюючи собі бюджетні кошти міста.

Зловживаючи службовим становищем, директорка однієї з львівських будівельних фірм внесла до офіційних документів неправдиві відомості, використала підроблені документи й привласнила бюджетні кошти в особливо великих розмірах. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Портал МВС.

68-річна мешканка Львова, директорка одного з шляхових ремонтно-будівельних управлінь, у липні минулого року підробила акти приймання будівельних робіт, чим завищила обсяг та вартість виконаних  робіт з реконструкції пішохідного тротуару на одній з вулиць Львова, - встановили слідчі в процесі розслідування.

Таким чином, Львівській міській раді було завдано збитків на суму 1 355 790 гривень.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки)  та ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Тепер жінці загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео) Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео)
Міжнародний економічний форум відвідали підприємці, політична еліта України та представники провідних закордонних компаній.
Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео) Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео)
Це покращить умови роботи медпрацівників, каже Садовий. Поліклініки та сімейна медицина працюватимуть так, як раніше.
У Львові запустять безкоштовне таксі для онкохворих та донорів крові У Львові запустять безкоштовне таксі для онкохворих та донорів крові
Через карантин у Львові та інших містах України виникла проблема з донорською кров’ю. Пов'язано це в тому числі і з неможливість її здати через те, що робота громадського транспорту фактично паралізована
Loading...
Load next