На Львівщині відкриють асфальтобетонний завод за 100 млн гривень (відео)

На Львівщині відкриють асфальтобетонний завод за 100 млн гривень (відео)
Це сучасне українське виробництво, де за годину зможуть виробляти 120 тонн асфальту 

Новий завод на Львівщині. На Червоноградщині незабаром відкриють асфальтобетонний завод, який побудував український «Кредмаш» - Кременчуцький завод дорожніх машин.

Це сучасне українське виробництво, яке відповідає усім технічним та екологічним вимогам, повідомляють у Львівській ОВА.

Для його будівництва і функціонування залучили близько 100 млн гривень інвестицій. За годину на заводі зможуть виробляти 120 тонн асфальту. А все завдяки потужній установці, яка ще й не випускає шкідливого диму і практично не забруднює навколишнє середовище.

Додамо, за повної потужності виробництва там створять понад 100 нових робочих місць. Наразі ж на заводі уже налічують 25 працівників. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівщина може отримати сучасний полігон із переробки сміття Львівщина може отримати сучасний полігон із переробки сміття
Львівщина отримає сучасний полігон із переробки сміття. Такий завод вже скоро можуть побудувати на Жовківщині
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
З 14 листопада у Львові стартує опалювальний сезон для мешканців: чи готове місто? (відео) З 14 листопада у Львові стартує опалювальний сезон для мешканців: чи готове місто? (відео)
Зараз офіційно опалювальний сезон розпочався тільки для шкіл, садочків, лікарень та закладів культури. А вже з понеділка почнуть обігрівати й житлові будинки.
Loading...
Load next