Віддати шану воїнам: у Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими Героями (відео)

Віддати шану воїнам: у Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими Героями (відео)
Львів’ян і гостей міста закликають під час руху похоронної процесії виходити на вулицю та вшановувати воїнів, які віддали за Україну найцінніше – своє життя.

Міська церемонія прощання із загиблими Героями: львів’ян і гостей міста закликають під час руху похоронної процесії виходити на вулицю та віддати шану воїнам, які віддали за Україну найцінніше – своє життя, – повідомили у мерії.

Так це зробили учора, 7 червня, – на площі Ринок попрощалися із Героєм Антоном Величком, який загинув у бою із російськими загарбниками поблизу Авдіївки Донецької області.

Чин похорону відбувся в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а поховали військовослужбовця на Личаківському кладовищі. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Загальноміське прощання з Героєм: у Львові провели в останню путь бійця Юрія Брухаля (відео) Загальноміське прощання з Героєм: у Львові провели в останню путь бійця Юрія Брухаля (відео)
Юрій Брухаль – солдат 103-ї бригади ТрО ЗСУ. Загинув у бою із російськими загарбниками.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next