У Львівській ОВА погасили поштову марку під назвою «Zатонув чи Vтопився» (відео)

У Львівській ОВА погасили поштову марку під назвою «Zатонув чи Vтопився» (відео)
У Львові відбулося урочисте спецпогашення поштової марки, у назві якої використали символи, з якими російська армія вторглася на територію України 

«Zатонув чи Vтопився» – поштову марку з такою назвою урочисто погасили у Львові. На ній зображений російський корабель «Москва», якого накрили хвилі. Авторка дизайну, 3-курсниця Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури Олександра Кузьменко, використала у ній символи, з якими російська армія вторглася на територію України. Тираж марки буде доволі обмеженим – тисяча примірників.  

 

Вона у вільному обігу не буде. Це, фактично, з однієї сторони підвищить її значимість саме для тих одержувачів, яким вона буде передана. Основне завдання і основне її цільове призначення – це скромна відзнака, скромна подяка нашим перш за все міжнародним партнерам, фондам, діаспорі за ту допомогу, яку сьогодні надають нашій державі, — Андрій Годик, заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації. 

Нагадаємо, у музеї «Жива історія» готується експозиція, яка присвячена різним періодам війни в Україні.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео) Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)
Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, лікарні працюють, поліція просить людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів.
«Львівгаз» попередив про можливий зрив опалювального сезону у Львові «Львівгаз» попередив про можливий зрив опалювального сезону у Львові
Теплопостачальні підприємства Львова боргують гроші за газ і не отримують достатню компенсацію від держави.
Loading...
Load next