У Львові посилили контроль за оплатою проїзду в електротранспорті (відео)

У Львові посилили контроль за оплатою проїзду в електротранспорті (відео)
Щодня контролери ловлять в середньому 110 «зайців». Штраф за безквитковий проїзд становить 200 грн. 

Наша журналістка Злата Новосельська щодня користується електротранспортом. Поїхати на роботу чи у справах — перевагу надає трамваям і тролейбусам. 

Можна скористатися квитком для пересадки. Ну і загалом електротранспорт зараз такий комфортабельніший. Тому що зараз жарко, там же можна спокійно відкрити вікно. Є де і чим дихати. Ну і загалом швидше, — Злата Новосельська, журналістка сайту «ПравдаТУТ NEWS». 

Та, як й інші пасажири, Злата останнім часом все частіше почала зустрічати в транспорті контролерів. Натрапляє на них чи не щодня. 

Зараз їх набагато більше. Якщо чесно, за день можу рази і 4 натрапити на них, тому що я отак добираюся туди-сюди, — Злата Новосельська.

Та це й не дивно, адже у Львові посилили контроль за оплатою проїзду.  

На цей момент працюють бригади і Львівавтодору, і Львівелектротрансу на маршрутах. Загалом це є 50 контролерів, — розповів Орест Олеськів, начальник управління транспорту Львівської міськради. 

А все тому, що з початку війни люди почали все частіше їздити задарма, бо ж контролерів не було, і штрафувати за проїзд «зайцем» було нікому. Як наслідок, виручка «Львівелектротрансу» від оплати проїзду доволі впала. Та зараз ситуація змінилася.  

Після відновлення роботи бачимо, що зараз кількість пасажирів, яких фіксують контролери, дещо падає, культура оплати відновлюється. Також бачимо зростання виручки за останній час, — підкреслив Орест Олеськів. 

Тим не менш, і досі охочих проїхати задарма, кажуть посадовці, вистачає. Щодня контролери виписують в середньому 110 штрафів. Нагадаємо, вартість проїзду в електротранспорті залишилася незмінною: квиток, придбаний у водія, коштує 10 грн. Якщо ж оплачувати через Приват24, подорож обійдеться у 8,50 грн. Окрім того, …. 

Є така можливість вигідна в електротранспорті як пересадковий квиток, який дозволяє за ціною 12 грн робити нескінченну кількість пересадок впродовж 1,30 години, — Орест Олеськів. 

А от штраф за безквитковий проїзд становить 200 грн.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео) У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео)
Відтепер депо, що на вулиці Промисловий функціонуватиме як основне підприємство. Звідси на маршрути щоденно виїжджатимуть 75 трамваїв.
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті
Вартість проїзних абонементів та пересадкових квитків у львівському електротранспорті зросте, однак купувати місячні та тримісячні абонементи буде вигідніше, ніж платити за разову поїздку.
Loading...
Load next