Владиславу Карпіну потрібна допомога: хлопцю на реабілітацію потрібно зібрати ще 70 тис. грн (відео)

Владиславу Карпіну потрібна допомога: хлопцю на реабілітацію потрібно зібрати ще 70 тис. грн (відео)
У хлопця церебральний параліч і спастичний тетрапарез. Реквізити: ПриватБанк: 5168 7573 6251 7148 (Карпін Ірина Степанівна)

Владислав Карпін зі Стебника упродовж своїх 22 років бореться з складним діагнозом. У хлопця церебральний параліч і спастичний тетрапарез. На реабілітацію у спеціалізованому санаторії у селі Модричі, потрібно зібрати ще 70 тисяч гривень. Таких коштів у сім’ї немає, тож закликають долучитися усіх небайдужих. Реквізити ви зараз бачите на екрані.

Додамо, сім’я планує, що у вересні зможуть відновити лікування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано
У Новояворівську на Львівщині 10 дітей звернулося до медиків зі скаргами на погане самопочуття.
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео) Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео)
Якщо червону кров можна здавати незалежно від статі, то тромбоцити забирають лише у чоловіків. Тромбоцити не можуть довго зберігатися, а тому донори, які можуть ними поділитися, повинні бути завжди напоготові.
Loading...
Load next