Поблизу Львова триває будівництво притулку для тварин, які залишилися без господарів (відео)

Поблизу Львова триває будівництво притулку для тварин, які залишилися без господарів (відео)
Зараз там облаштовують адмінприміщення, склади, вольєри та кімнати для проживання працівників.

Поблизу Львова триває будівництво притулку для тварин, які залишилися без господарів. Зводять прихисток представники Домівки врятованих тварин. Зараз там облаштовують адмінприміщення, склади, вольєри та кімнати для проживання працівників.

Представники домівки кажуть, що від початку війни через них пройшло майже 5 тисяч домашніх улюбленців, які  з тих чи інших причин залишилися без господарів Територію для будівництва передали благодійники.

Посприяти продовженню робіт та допомогти із забезпеченням тваринок їжею може кожен охочий. Усю необхідну інформацію зможете знайти на сторінці Домівки у Фейсбуці.  

Нагадаємо, Львів розглядає різні сценарії проходження опалювального сезону.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Архітектурна естетика Трускавця: на Львівщині активно розвивають курортне місто (відео) Архітектурна естетика Трускавця: на Львівщині активно розвивають курортне місто (відео)
Курортне містечко Трускавець активно розбудовується. Та в архітектурному плані представники девелоперських компаній дбають про естетичну складову, щоб будівлі відповідали як історичному, так і сучасному стилю.
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам
На земельних ділянках, що знаходяться в кінці вулиці Миколайчука у Львові, Андрій Садовий заборонив проводити будівництво декількох житлових будинків. Зокрема там мала намір будувати компанія львівських підприємців та колишніх депутатів Ярослава і Володимира Тістиків.
Loading...
Load next