З 1 вересня у Львові побільшає громадського транспорту (відео)

З 1 вересня у Львові побільшає громадського транспорту (відео)
З 1 вересня АТП-1 та приватні перевізники на своїх маршрутах додадуть по 20 одиниць транспортних засобів на автобусних маршрутах.

З початку навчального року кількість громадського транспорту збільшиться. Про це повідомляє мерія міста. Щодо електротранспорту, то до закінчення ремонтних робіт на вулиці Степана Бандери все залишиться без змін. 


Передбачаємо, що на комунальному транспорті АТП 1 буде збільшено близько 20 одиниць додано впродовж місяця. Також приватні перевізники зобов’язалися підняти свої випуски аналогічно до тих, які були у довоєнний час, тобто це також близько 20 одиниць, — зазначив Орест Олеськів, начальник управління транспорту ЛМР.

Нагадаємо, що з 1 вересня учні мають право безкоштовного проїзду впродовж всього навчального року. Для студентів діє пільгова програма 50% вартості проїзду в трамваях та тролейбусах.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео) Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео)
Від учора у Львові в громадському транспорті потрібно платити не 7 гривень, а 10. Від такого корегування цін на проїзд містяни розлючені, оскільки, умови у маршрутках не покращилися, а щоденних витрат тепер буде значно більше.
Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси
У Львові один із міських автобусних маршрутів зазнає змін, а також планується відновити два автобусні маршрути – № 2А та 5А.
Loading...
Load next