У Львові провели операцію 1-річній дитині з пухлиною (відео)

У Львові провели операцію 1-річній дитині з пухлиною (відео)
Лікарі діагностували в 1-річної дитинки нейробластому у грудному відділі хребта. Через особливість розташування Еліна з часом взагалі б втратила можливість дихати.

У Львові провели операцію 1-річній дитині з пухлиною. Лікарі діагностували в Еліни нейробластому у грудному відділі хребта. Через особливість розташування пухлини дитині з часом взагалі б втратила можливість дихати. Операцію провели у Західноукраїнському дитячому медичному центрі. Зараз стан дитинки поступово покращується, але попереду ще тривала реабілітація.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео) "Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.
У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео) У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео)
Ще 35 років тому в Україні лише одиниці одужували від гострої лейкемії, тобто раку крові.
У Львові прооперували дівчинку, яка народилася з 6 пальчиками на руці (відео) У Львові прооперували дівчинку, яка народилася з 6 пальчиками на руці (відео)
Зайвий палець дитині видалили одразу після народження, однак інший був деформованим, тож було необхідне хірургічне втручання.
Loading...
Load next