У Львові та області скоротили тривалість комендантської години (відео)

У Львові та області скоротили тривалість комендантської години (відео)
З 19-го жовтня, комендантська година у Львові та області триває з 00:00 до 05:00.

Тривалість комендантської години скоротили у Львові та області. Відсьогодні, 19 жовтня, комендантська година на Львівщині триває з 00:00 до 05:00. Відтак у цей час заборонено перебувати на вулиці без спеціальних перепусток та документів, які посвідчують особу. Про це заявив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Нагадаю, раніше комендантська година Львівщині діяла з 23:00 до 05:00.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові затримали порушника комендантської години, що напередодні телефонував до росії (відео) У Львові затримали порушника комендантської години, що напередодні телефонував до росії (відео)
У Львові затримали порушника комендантської години. Ним виявився раніше судимий мешканець Луганська. За попередньою інформацією, напередодні затримання він телефонував до росії.
Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни
Львівська міськрада виділила 75 млн грн, що дозволить реалізувати орієнтовно 8 великих та 100 малих проєктів упродовж наступного року
Loading...
Load next