Правоохоронці затримали податківця, який отримав хабар у розмірі $1500 та 24 тисяч грн

Правоохоронці затримали податківця, який отримав хабар у розмірі $1500 та 24 тисяч грн
Державний інспектор вимагав у підприємця 1,5 тисячі доларів та 24 тисячі гривень за безперешкодну реєстрацію податкових накладних.

Правоохоронці затримали податківця, який вимагав та отримав хабар у розмірі 1500 доларів та 24 тисяч гривень. Досудовим розслідуванням займаються працівники територіального управління ДБР у Львові за процесуального керівництва обласної прокуратури. Відомо, що державний інспектор ДПС у Волинській області вимагав гроші з підприємця за безперешкодну реєстрацію податкових накладних. Зараз проводяться невідкладні слідчі дії

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на Ніколаса Карму: за розслідування інциденту взялася поліція Напад на Ніколаса Карму: за розслідування інциденту взялася поліція
В мережі обговорюють ситуацію, і кажуть, що не все так однозначно. Слідчі з’ясовують ситуацію
На Прикарпатті поліція знайшла замаскований під масажний салон бордель
30-ти річна мешканка львівської області приховувала власний бордель й запевняла, що це масажний салон. Події відбувалися у селі Яблуниця на Прикарпатті, куди вербували дівчат зі складним матеріальним становищем. Прибуток борделю за місяць складав від 100 до 150 тис. грн, повідомила у середу, 27 жовтня, прес-служба поліції Івано-Франківської області.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Loading...
Load next