Знизити споживання газу: у Дрогобичі запустили першу альтернативну котельню

Знизити споживання газу: у Дрогобичі запустили першу альтернативну котельню
У Дрогобичі запустили першу альтернативну котельню. Газ тут замінять альтернативні види палива: щепа та відходи аграрного сектору.

Знизити споживання газу: у Дрогобичі запустили першу альтернативну котельню. Запрацювала вона у тестовому режимі. Як повідомили у Дрогобицькій міськраді, триває реалізація другої черги проєкту з заміщення газу. Таким чином блакитне паливо тут замінять альтернативні види: щепа та відходи аграрного сектору. Нова котельня дозволить зменшити споживання газу на 20% вже в цьому сезоні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Вчасна сплата за розподіл газу — ваш внесок в стабільність економічного фронту України  Вчасна сплата за розподіл газу — ваш внесок в стабільність економічного фронту України 
За можливості сплачуйте за розподіл газу онлайн.
Пришвидшити реконструкцію системи газопостачання можна: Клієнтський простір 104.UA Пришвидшити реконструкцію системи газопостачання можна: Клієнтський простір 104.UA
Аби здійснити реконструкцію, необхідно виконати декілька простих кроків: звернутися до Клієнтського простору 104.UA, написати заяву та заповнити Опитувальний лист.
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео) Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео)
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом. Процес підписання середньострокових договорів уже розпочали. І в Нафтогазі кажуть: вартість, яку вони пропонують, в рази нижча, ніж поточні світові ціни на газ.
Loading...
Load next