Вчасна сплата за розподіл газу — ваш внесок в стабільність економічного фронту України 

Вчасна сплата за розподіл газу — ваш внесок в стабільність економічного фронту України 
За можливості сплачуйте за розподіл газу онлайн.

АТ «Львівгаз» просить споживачів сплатити за розподіл природного газу. Вчасний платіж – ваш внесок у безперебійність роботи газових мереж Львівщини, подальше забезпечення газом українців та підтримка економіки України через сплату податків. 

У березні, попри воєнний стан, паперові рахунки надійдуть усім споживачам Львівщини. Втім, ми закликаємо усіх наших клієнтів розраховуватися за розподіл газу онлайн. Це не лише безпечніше, а й вигідно, адже не буде здійснюватися комісія при онлайн-оплаті. Також нагадуємо, що відтепер можна використовувати на будь-які потреби і картку єПідтримки, в тому числі розрахуватися за розподіл газу. 

Клієнти АТ «Львівгаз» мають можливість завантажити рахунки та сплатити їх за допомогою онлайн-сервісів на вибір: 

Віра Коновал - pravdatutnews.com  

Читайте також
Пришвидшити реконструкцію системи газопостачання можна: Клієнтський простір 104.UA Пришвидшити реконструкцію системи газопостачання можна: Клієнтський простір 104.UA
Аби здійснити реконструкцію, необхідно виконати декілька простих кроків: звернутися до Клієнтського простору 104.UA, написати заяву та заповнити Опитувальний лист.
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео) Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео)
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом. Процес підписання середньострокових договорів уже розпочали. І в Нафтогазі кажуть: вартість, яку вони пропонують, в рази нижча, ніж поточні світові ціни на газ.
Loading...
Load next