У с. Вузлове на Львівщині сталось займання у дерев’яному житловому будинку

У с. Вузлове на Львівщині сталось займання у дерев’яному житловому будинку
Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим. Вони й вивели літнього власника помешкання на свіже повітря.

У с. Вузлове сталось займання у дерев’яному житловому будинку. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим, вони й вивели літнього власника помешкання на свіже повітря. Прибувши на місце рятувальники локалізували полум’я. Через сильне задимлення вони використовували кисневі маски й зрештою вдалося втамувати вогонь. Загалом гасили пожежу 2 години. З людей ніхто не постраждав. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, 2 вікна та пошкодив стіни. Причиною займання вважають необережне поводження з пічкою.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Згоріла гуцульська ґражда у Львові: які наслідки для музею (відео) Згоріла гуцульська ґражда у Львові: які наслідки для музею (відео)
Цими вихідними у Львові згоріла гуцульська гражда середини 19-го століття. Разом із нею згоріло й 200 експонатів. Сталося це в Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького, знаному в народі як Шевченківський гай.
У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео) У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)
Причини пожежі поки з'ясовують.
Вогнеборці у Львові загасили займання у автосервісі Вогнеборці у Львові загасили займання у автосервісі
Рятувальники ліквідували загоряння у будівлі автосервісу. У приміщенні були бочки від мастил та газовий балон, що могли у будь-який момент значно посилити займання
Loading...
Load next