Христина Уляник з Яворова виборола перемогу на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу

Христина Уляник з Яворова виборола перемогу на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу

Христина Уляник з Яворова виборола перемогу на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу серед всіх вікових груп. Спортсменка продемонструвала результат 65 кг у присіданнях зі штангою, 42 з половиною кг у жимі лежачи та 82,5 – у тязі становій. До слова, для Христини це уже третє «золото» на європейських змаганнях за цей рік.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео) Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео)
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії». Під час нагородження до них прийшов навіть святий Миколай.
Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео) Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео)
Понад 800 плавців з усієї України протягом шести днів змагаються у Львові. Це юнаки, юніори та молодь, спортсмени з інвалідністю і "мастерс".
Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео) Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео)
Львів’янин Віталій Ступак переплив протоку Ла-Манш. Спортсмен-аматор подолав понад 56 кілометрів за 14 годин.
Loading...
Load next