Вів обстріли позицій ЗСУ: львівський суд виніс вирок учасникові терористичної організації «ЛНР»

Вів обстріли позицій ЗСУ: львівський суд виніс вирок учасникові терористичної організації «ЛНР»
До 15 років тюрми засуджено ще одного бойовика терористичної організації «ЛНР»

Львівський суд виніс вирок учасникові терористичної організації «ЛНР». Як повідомили у прокуратурі, житель Луганська з позивним «Боцман» з 2014-го командував взводом вогнеметної роти окремої гвардійської мотострілецької бригади імені Ворошилова так званої народної міліції «ЛНР», здійснював вогневе прикриття ДРГ та безпосередньо обстрілював позицій підрозділів Збройних сил України. А за «особливі заслуги» перед терористами у 2016 році зрадникові доручили пронести так званий прапор перемоги на параді 9 травня в Луганську. Суд визнав бойовика винним та присудив йому 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Львів'янин відсудив у мерії 84 тис. грн. за розтрощене деревом авто Львів'янин відсудив у мерії 84 тис. грн. за розтрощене деревом авто
У 2019 році через негоду на автівку чоловіка впало дерево. Тоді у Львові під час буревію впали 15 дерев.
Як змінилися Збройні сили України? Історія добровольця "Штурма" (відео) Як змінилися Збройні сили України? Історія добровольця "Штурма" (відео)
Збройним силам України - 30 років. В певний період потужною рушійною силою для війська стали добровольці, які згодом увійшли до складу ЗСУ. Одним із таких людей є Володимир Правосудов.
Loading...
Load next