На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео)

На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео)
Поблизу села ременів водій «BMW» не впорався з кермуванням, легковик «знесло» з проїжджої частини, після чого він перекинувся.

Злетіли з дороги: поблизу села ременів водій «BMW» не впорався з кермуванням, легковик «знесло» з проїжджої частини, після чого він перекинувся. У той момент у салоні автівки крім водія перебували двоє пасажирів – усіх ушпиталили. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці з’ясовують обставини ДТП.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП
Патрульна поліція Львівської області оприлюднила статистику, згідно з якою за січень — березень 2021 року на Львівщині зареєстрували 2820 дорожньо-транспортних пригод.
Під колесами мікроавтобуса на Львівщині загинув 60-річний пішохід Під колесами мікроавтобуса на Львівщині загинув 60-річний пішохід
На Львівщині внаслідок наїзду мікроавтобуса "Volkswagen" загинув пішохід. 23-річний мешканець Рівненської області збив на смерть 60-річного чоловіка.
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next