На Львівщині 43-водій не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник, постраждала його донька

На Львівщині 43-водій не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник, постраждала його донька
На автодорозі «Миколаїв – Бібрка» у селі Фійна 43-річний водій фургону не впорався з кермуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з бетонною перешкодою.

В’їхав у відбійник, травмував доньку: на автодорозі «Миколаїв – Бібрка» у селі Фійна 43-річний водій фургону не впорався з кермуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з бетонною перешкодою. Про це повідомили в поліції. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 19-річна жителька Золочівського району, отримала тілесні ушкодження. Її ушпиталили. Наразі правоохоронці з’ясовують причини події. Триває досудове розслідування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео) ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео)
68-річну жінку та її 19-річну онучку доправили до лікарні швидкої допомоги з травмами.
ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео) ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео)
40-річний водій, житель Сокаля, не впорався з кермуванням легковика.
Loading...
Load next