Ранкова служба: СБУ провела обшуки на об’єктах УПЦ (МП) у Львівській області

Ранкова служба: СБУ провела обшуки на об’єктах УПЦ (МП) у Львівській області
СБУ спільно з Нацполіцією та Нацгвардією провела обшуки на об’єктах УПЦ (МП) у Львівській області.

«Ранкова служба» – СБУ провела обшуки на об’єктах УПЦ (МП) у Львівській області. Як повідомили у відомстві, силовики проводять контррозвідувальні (безпекові) заходи з протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні, а також для унеможливлення використання релігійних громад як осередку «русского мира» та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів. Правоохоронці навідалися до храмів, церков і притулку у Дрогобичі, Бориславі, Мостиськах та у Львові. Як зазначив митрополит Львівський Філарет УПЦ МП у дописі на своїй фейсбук-сторінці, антиукраїнських предметів і літератури СБУ не виявила. До слова, такі безпекові заходи правоохоронці нині провели у 9 областях України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі
У Львові представники СБУ розповіли про підготовку ворожої провокації у Білорусі, здобутки Спецпризначенців ЦСО «А» у зоні бойових дій та інших результатах своєї роботи
Loading...
Load next