Львівські пластуни передали компанії LEV Development Віфлеємський вогонь (відео)

Львівські пластуни передали компанії LEV Development Віфлеємський вогонь (відео)

До офісу компанії  LEV development завітали львівські пластуни, щоб передати Віфлеємський вогонь,  що символізує добро, любов й найголовніше – мир. 

Цього року він дуже символічний, адже ми можемо зрозуміти, яку ціну ми платимо за те щоб зараз бути у Львові, гарно проводити свій час й передавати цей вогонь, щоб запалити його на різдвяному столі. Вже з 1991 року скаути привозять цей вогонь до України й ми поширюємо його серед громади. Ми забираємо його у Відні, а також на кордонах з Польщею та Словаччиною й пізніше він вже роз’їжджається по усій країні за допомогою таких бджілок-трудівниць пластунів, - каже Дарина Доскач, представниця Львівського осередку «Пласт».

Представники компанії  вже не один рік знайомі з пластунами й постійно допомагають їм у процесі виховання свідомої молоді.

Як я вже казала наша місія поширювати цей вогонь серед громади й сьогодні ми завітали  у Lev development до наших хороших партнерів, які підтримують нашу організацію  й сприяють розвитку. Ми виховуємо молодь й вони допомагають нам в цьому й я думаю, що такі тісні зв’язки допоможуть нам ще більше виховати українську та свідому молодь, - розповіла Дарина Доскач, представниця Львівського осередку «Пласт».

Передача вогню компанії LEV development відбувається вже не вперше. Це вже стало чудовою передноворічною традицією, наголошують пластуни.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Компанія Lev Development завершила влаштування дороги між вулицями Пасічною та Пимоненка у Львові (відео) Компанія Lev Development завершила влаштування дороги між вулицями Пасічною та Пимоненка у Львові (відео)
Компанія Lev Development завершила влаштування нової дороги між вулицями Пасічною та Пимоненка.
Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео) Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео)
Компанія «Lev Development» залюбки підтримує перспективну молодь і зокрема Львівських пластунів.
Ледь не загинула у полоні вогню: у Львові на вул. Брюховицькій палав будинок Ледь не загинула у полоні вогню: у Львові на вул. Брюховицькій палав будинок
На вул. Брюховицькій палав будинок. 70-річну орендарку житла ушпиталили з опіками
Loading...
Load next