Титул «Міс Львів 2023» отримала журналістка та блогерка Вікторія Гедз

Титул «Міс Львів 2023» отримала журналістка та блогерка Вікторія Гедз
Титул «Міс Львів 2023» отримала Вікторія Гедз, журналістка на радіо та блогерка, яка вразила суддів своєю красою та чіткою позицією щодо допомоги потребуючим.

Визначили головну красуню міста. Титул «Міс Львів 2023» отримала Вікторія Гедз, журналістка на радіо та блогерка, яка вразила суддів своєю красою та чіткою позицією щодо допомоги потребуючим.

Я досі під враженнями, я неймовірна щаслива, але в мене вже є ціль, що я хочу зробити, я хочу реалізувати свій соціальний проєкт й допомагати й надалі тваринному притулку, адже вони брати наші менші й хто як не ми можемо їм допомогти. Насправді планів багато, то ж всіх розкривати не буду, - каже Вікторія Гедз, володарка титулу «Міс Львів – 2023».

Цього року формант конкурсу змінили. Кастинг проводився онлайн. Організатори зазначили що свої заявки на участь подали близько 100 дівчат, але у фінал потрапили лише 7.

Після того ми обирали учасниць й в більшій мірі ми були направлені на їх соціальні проєкти. Тобто ми завжди пропагуємо, що конкурс «Міс Львів» це не тільки про красу, а й звісно про соціальну складову. Відповідно це було основною метою  й вибором красуні цього року, - розповідає Людмила Савіна, режисерка конкурсу «Міс Львів».

Й додає, що цього разу на переможниці лежить додаткова відповідальність, як потенційної представниці України на міжнародному конкурсі, коли наша країна перебуває у стані війни.

Міс Львів це дуже важливо, особливо зараз, бо дівчинка буде представляти наше місто на «Міс Україна» й дай Бог буде представляти нас на «Міс Світу» й звісно з цієї площадки ми хочемо, щоб звучала назва нашої країни й ми всебічно розповідали про проблему, яка є в нашій країні, - каже Людмила Савіна, режисерка конкурсу «Міс Львів».

Додамо, що усі гроші від соцпроєкту «Міс Львів 2023» скерують на допомогу дітям, які постраждали від домашнього насильства.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу
Після падіння з сьомого поверху з вікна гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.
Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок
Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваного у жорстокому вбивстві 19-річної студентки - затримали, це хлопець загиблої.
Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон
За минулий рік державний кордон перетнули майже 15 мільйонів громадян та понад 3 мільйони транспортних засобів.
Loading...
Load next