СБУ викрила прихильників путінізму на Львівщині

СБУ викрила прихильників путінізму на Львівщині
Двоє жителів Дрогобиччини та Яворівщини у соцмережах прославляли злочинні дії армії окупанта, закликали підтримувати загарбників і поширювали заборонену символіку.

Прихильників путінізму викрила СБУ на Львівщині. Двоє жителів Дрогобиччини та Яворівщини у соцмережах прославляли злочинні дії армії окупанта, закликали підтримувати загарбників і поширювали заборонену символіку, – інформує відомство. 54-річна уродженка рф, яка близько тридцяти років проживає на Яворівщині та має громадянство України публічно підтримувала «путінський режим» та виправдовувала війну росії проти нашої держави. Інший фігурант, Дрогобиччанин, відкрито пропагував ідеологію ворога та поширював матеріали комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів. За цими фактами слідчі спецслужби відкрили кримінальні провадження.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Аграрії отримають гранти від ООН ФАО Аграрії отримають гранти від ООН ФАО
Аграрії Львівщини зможуть знову отримати гранти в межах інвестиційної програми продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО)
Зі Львова до Варшави через Раву-Руську прокладуть нову колію (відео) Зі Львова до Варшави через Раву-Руську прокладуть нову колію (відео)
Зі Львова до Варшави через Раву-Руську прокладуть нову колію. В межах цього проєкту, зокрема, планують відремонтувати залізничну станцію у Раві-Руській, щоб в майбутньому проводити тут митний контроль.
Loading...
Load next