У Домівці врятованих тварин переобладнали карантинне приміщення для лікування та перебування тварин (відео)

У Домівці врятованих тварин переобладнали карантинне приміщення для лікування та перебування тварин (відео)

У Домівці врятованих тварин оновлення. Там повністю переобладнали карантинне приміщення, куди поміщають усіх новоприбулих мешканців. Також тут й надають усю необхідну допомогу тваринкам, якщо ті травмувалися.

Ми повністю поміняли двері, тепер вони скляні. Раніше вони були в сітку, а то не дуже добре, бо тварина може зачепитись зубами, кігтями, а тепер воно повністю скляне, тварин повністю видно й там є вентиляція й для тварин це краще, бо зберігається тепло. Ми зробіли освітлення, щоб все було видно в нас є повністю місце для обробки тварин, додаткове світло. Повністю ми все розклали по шуфлядках, раніше з цим було важче, - розповіла Ангеліна Бріцина, ветеринар.

Паралельно й з цим розпочали будівництво приміщення для котиків. Кошти надали небайдужі мешканці.

Зараз в нас насправді є багато котів, просто через будівництво ми їх роздали на перетримку до волонтерів, які тільки ми завершимо будівництво ми їх усіх повернемо в нас буде дуже багато котиків.

Ми в жовтні проводили збір на котобудиночок, бо ми зрозуміли, що місця не вистачає, котів дуже багато поступає, багато військових виїжджають на фронт й залишають котів й просто там була така історія з військовими й ми зрозуміли, що терміново потрібно приміщення, - пояснила Вікторія Стасів, волонтерка.

Волонтери в домівці врятованих тварин розповідають, що в них була і є потреба у їжі для місцевих мешканців. То ж якщо ви можете допомогти, то можна принести смаколики безпосередньо у притулок, що розташований у парку Знесіння.

Тваринок дуже багато, їдять дуже різну їжу. Це фрукти, овочі, крупи, родзинки, сухарики все-все, горішки потрібні завжди. Крім їжі це відра швабри нам також потрібні, пеленки, пледи, рушнички. Ось такий перелік, - каже Вікторія Стасів, волонтерка.

А після завершення будівництва волонтери візьмуться за оновлення притулку й для собачок.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next