У Львові лікують хлопчика, який у 6 років важить 15 кілограмів

У Львові лікують хлопчика, який у 6 років важить 15 кілограмів

У свої 6 років важив лише 15 кілограмів.  До медиків Львова поступив хлопчик, якого евакуювали з тимчасово окупованих територій та який через важку форму раку був у дуже важкому стані. У той час, як він жив під окупацією він лікувався лише сухою хіміотерапією. На момент прибуття до міста Лева хлопчик був повністю паралізований нижче грудної клітини, в нього розвинулася двобічна пневмонія та почалася кровотеча. Нашим лікарям вдалося стабілізувати стан пацієнта. Попереду в нього ще курси хіміотерапії та трансплантація кісткового мозку. Пацієнт вже почав набирати вагу та відновив здатність рухати кінцівками.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вперше в Україні: у Львові провели трансплантацію легенів і пересадку серця дитині (відео) Вперше в Україні: у Львові провели трансплантацію легенів і пересадку серця дитині (відео)
Медикам лікарні швидкої допомоги вдалося зробити рекордну кількість пересадок. Один донор урятував п'ять життів.
Львівська дитяча лікарня подала проєкт на конкурс Громадського бюджету: в чому його суть (відео) Львівська дитяча лікарня подала проєкт на конкурс Громадського бюджету: в чому його суть (відео)
Львівська дитяча лікарня подалася на великий та малий проєкти Громадського бюджету
Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео) Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео)
З 1 квітня в "ОХМАТДИТІ" цілодобово запрацювала хірургія, травматологія, отоларингологія, анестезіологія та офтальмологія. Зокрема відтепер там також цілодобово надаватимуть офтальмологічну допомогу дітям до 18 років.
Loading...
Load next