У Львові патрульні затримали закладчика наркотиків

У Львові патрульні затримали закладчика наркотиків

У п'ятницю, 7 квітня, близько 17:00 патрульні 2-го батальйону виявили на вулиці Аральскій у 28-річного львів'янина 10 згортків в ізолюючій стрічці.

Зі слів згаданої особи, це — Альфа-PVP (солі) та Амфетамін, інформує патрульна поліція Львівської області.

Як зазначають патрульні, було достатньо підстав вважати, що чоловік може займатися безконтактним розповсюдженням наркотиків.

Поліцейські встановили, що він вже, ймовірно, встиг сховати для покупців 8 згортків.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та експерта. Усі речові докази вилучили. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Йому загрожує відповідальність за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Нагадаємо, На Львівській митниці виявили ще одну корупційну схему

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Замах на вбивство: у Львові спіймали злочинця, який напав на львів'янина
Зловмисник встиг нанести потерпілому декілька ударів ножем в живіт. За замах на вбивство нападнику загрожує до 15 років ув'язнення.
Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео) Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео)
У школі в той час не було охоронця, тому чоловік просто зайшов всередину.
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
Loading...
Load next