У Львові сьогодні завершується опалювальний сезон

У Львові сьогодні завершується опалювальний сезон

Сьогодні 13 квітня, у Львові завершується опалювальний сезон для усіх категорій споживачів послуг теплопостачальних підприємств міста.

Проте, як наголошує директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Орест Тимчишин, за потреби бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

З огляду на те, що середньодобова температура становить вище 8 градусів, від сьогодні, 13 квітня, завершуємо опалювальний сезон у Львові.

Зранку тепловики поступово розвантажуватимуть джерела теплопостачання – котельні, ЦТП, і припинятимуть подачу тепла до будинків.

Проте, школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть за потреби отримувати тепло на підставі звернень від керівників цих закладів, - пояснив Орест Тимчишин.

Нагадаємо, На Львівщині водій буса збив 48-річного велосипедиста

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові стартував опалювальний сезон: тепловики подали опалення до 1585 будинків (відео) У Львові стартував опалювальний сезон: тепловики подали опалення до 1585 будинків (відео)
Опалювальний сезон розпочато. Із настанням холодів комунальники поступово підключають системи подачі тепла у будинки мешканців. Але це не означає, що централізоване опалення одночасно запрацює в усіх районах Львова, зазначають посадовці. Процес підключення триватиме до середи.
Початок опалювального сезону у Львові: містянам дадуть тепло вже в понеділок 11 жовтня (відео) Початок опалювального сезону у Львові: містянам дадуть тепло вже в понеділок 11 жовтня (відео)
Із понеділка, 11 жовтня, у Львові розпочнеться опалювальний сезон – опалення подаватимуть до шкіл, садочків, лікарень та до житлових будинків.
Підготовка до опалювального сезону: у львівських багатоповерхівках встановлюють «буржуйки» (відео) Підготовка до опалювального сезону: у львівських багатоповерхівках встановлюють «буржуйки» (відео)
Відповідно до рішення виконкому Львівської міськради в укриттях багатоквартирних будинків варто встановити металеві пічки до 1-го жовтня.
Loading...
Load next