У лікарні Святого Луки прооперували хлопця, у якого права нога була коротша за ліву на 5 см

У лікарні Святого Луки прооперували хлопця, у якого права нога була коротша за ліву на 5 см
Через поліомієліт у 19-річного хлопця сповільнився ріст правої кінцівки. На час звернення до лікаря нога була вже на 5 см коротша від лівої

Травматологи лікарні Святого Луки прооперували 19-річного хлопця, у якого права нога була коротша за ліву на 5 см. Рости кінцівка перестала коли пацієнтові було лише пів року. Дитина захворіла на поліомієліт. Інфекція встигла вразити організм, через що ріст кінцівки сповільнився. З часом це вплинуло на виникнення болю у спині, перекосу у тазі та атрофуванні мязів.

Щоб допомогти хлопцеві лікарі виконали остеотомію, тобто розрізали кістку у двох місцях та встановили апарат Ілізарова. По мірі зростання ноги апарат продовжуватимуть допоки не наростять потрібної довжити. На це знадобиться ще 5 місяців лікування та реабілтації.

 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео) Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео)
У 8-мій міській клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення анестезіології та інтенсивної терапії.
Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео) Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео)
Це покращить умови роботи медпрацівників, каже Садовий. Поліклініки та сімейна медицина працюватимуть так, як раніше.
Чоловік проковтнув ручку через спір - вона пробила шлунок з двох боків (фото) Чоловік проковтнув ручку через спір - вона пробила шлунок з двох боків (фото)
Він не звертався до лікарів майже тиждень попри сильний біль, адже думав, що все мине само собою.
Loading...
Load next