Небезпека в парках: у Львівській МТГ розпочали акарацидну обробку зелених зон від кліщів

Небезпека в парках: у Львівській МТГ розпочали акарацидну обробку зелених зон від кліщів
У Львівській МТГ розпочали акарацидну обробку зелених зон від кліщів

Відвідувати парки – небезпечно: міські зелені зони огородили сигнальними стрічками, на стежки вийшли дезінсектори.

Кінець травня-початок червня – час першої хвилі активності кліщів, тому, щоб не допустити їхнього виплоду та мінімізувати ризик укусів, у Львові розпочали акарацидну обробку зелених зон.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео) "За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео)
Кожного року Львів втрачає близько 1600 дерев через їх непридатний стан. У місті багато дерев, яких висаджували ще на початку минулого століття. Проте, восени планують посадити певну кількість дерев, яка повністю покриває все, що було втрачено за весь рік. Начальниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова також розповіла про реконструкцію парків у Львові та згадала про унікальні фруктові сади.
На Львівщині дозволили прогулятися лісом (відео) На Львівщині дозволили прогулятися лісом (відео)
На Львівщині дозволили відвідувати ліси, однак лише пішки. В'їзд на територію лісових масивів будь-яким транспортом заборонений. Не можна й розпалювати вогнища.
До Львова активно надходить гуманітарна допомога з-за кордону (відео) До Львова активно надходить гуманітарна допомога з-за кордону (відео)
До 1-го ТМО Львова з Румунії прибули 2 великогабаритні автівки з 30-тонним вантажем 
Loading...
Load next