Перевірка на доступність: рейди по укриттях минулими вихідними провели по усій країні

Перевірка на доступність: рейди по укриттях минулими вихідними провели по усій країні
На рейд вийшло 57 спеціально сформованих мобільних груп, до яких входять представники ДСНС, нацполіції, районних адміністрацій та комунальних підприємств

Перевірка на доступність: рейди по укриттях минулими вихідними провели по усій країні.

Так, напередодні на перевірку у Львові вийшло 57 спеціально сформованих мобільних груп, до яких увійшли представники ДСНС, нацполіції, районних адміністрацій та комунальних підприємств.

За офіційними даними, у місті налічується понад 5,5 тисяч укриттів.

Як кажуть у ДСНС, звертали основну увагу на те, чи в разі виникнення необхідності, населення швидко зможе скористатись даним сховищем та чи придатний об’єкт до використання в якості укриття. За повідомленням надзвичайників, станом на 12 годину неділі, майже 500 укриттів виявилися непридатними, 159 об’єктів були зачиненими.

У поліції нагадують, що власники й балансоутримувачі несуть відповідальність за невиконання вимог щодо утримання, режиму роботи та доступу до захисних споруд.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.
На Львівщині знову запрацювала аеромедична допомога: її здійснює гвинтокрил поліції (відео) На Львівщині знову запрацювала аеромедична допомога: її здійснює гвинтокрил поліції (відео)
Із Кам'янка-Бузької районної лікарні до Львівської міської дитячої лікарні новим гвинтокрилом госпіталізували 3-місячне немовля. Окрім цього вперше зі Львова до Києва відбулась аеромедична евакуація 9-місячного пацієнта зі складною вадою серця.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next