«PVP» в «закладках»: у Львові затримали наркозбувачку

«PVP» в «закладках»: у Львові затримали наркозбувачку
42-річна жінка «спеціалізувалася» на розповсюдженні психотропної речовини «PVP» через «закладки»

«PVP» в «закладках»: у Львові затримали наркозбувачку. Як повідомили у поліції, на розповсюдженні психотропної речовини «спеціалізувалася» 42-річна мешканка Краматорська, яка тимчасово проживає у Львові. Оперативники затримали її на вулиці Грінченка. З собою вона мала згортки з 25 грамами ймовірно «PVP». У помешканні жінки під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Затриманій загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.
Loading...
Load next