Потрапив у бетонну пастку: на Стрийщині кінь упав у 3-метрову яму в одноповерховій бетонній будівлі

Потрапив у бетонну пастку: на Стрийщині кінь упав у 3-метрову яму в одноповерховій бетонній будівлі
Складність рятувальної операції була в тому, що яма, в яку потрапив кінь, була доволі вузька і розташовувалася у важкодоступному місці, також було проблематично безпечно зафіксувати копитного, аби вберегти від додаткового травмування

Потрапив у бетонну пастку: у Ямельниці, що на Стрийщині, кінь упав у 3-метрову яму в одноповерховій бетонній будівлі. Господарі не могли самотужки витягнути тварину, тож викликали рятувальників.  Як повідомили у ДСНС, складність операції була в тому, що яма, в яку потрапив кінь була доволі вузька і розташовувалася у важкодоступному місці, також було проблематично безпечно зафіксувати копитного, аби вберегти від додаткового травмування.

Тому за допомогою лебідки, пожежних рукавів та широких строп рятувальники змогли витягнути з глибокої пастки коня. Знесиленого передали власнику.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву 121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву
Надзвичайники Львівської області за минулу добу ліквідували 121 пожежу, які були зумовлені підпалом сухої трави.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Loading...
Load next