ЛКП «ЛЕВ» й досі без керівника: конкурс на посаду директора продовжили ще на 2 тижні

ЛКП «ЛЕВ» й досі без керівника: конкурс на посаду директора продовжили ще на 2 тижні
Експертна група не обрала кандидата на посаду директора підприємства. Тому відповідний конкурс продовжили ще на 2 тижні.

Експертна група вирішила продовжити пошуки кандидата на посаду директора ЛКП «ЛЕВ», бо 14 осіб, які подали свої заявки не змогли в повній мірі себе.

Відбувався відбір у 2 етапи. За словами зоозахисників, усі кандидати розуміли проблеми підприємства, але мало хто запропонував методи їх вирішення.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Принижує та ображає: у лісгоспі висловили директору недовіру Принижує та ображає: у лісгоспі висловили директору недовіру
На зборах колективу лісівники одноголосно проголосували за звільнення очільника
Крематорій у Львові: у місті оголосили конкурс на кращий проєкт об'єкту (відео) Крематорій у Львові: у місті оголосили конкурс на кращий проєкт об'єкту (відео)
Зареєструватися на конкурс архітектори можуть до 1 серпня, а переможця визначать уже у вересні. Призовий фонд конкурсу складає 360 000 гривень.
У Львові обрали "Міс 2021": за звання найкрасивішої дівчини змагалися 12 конкурсанток (відео) У Львові обрали "Міс 2021": за звання найкрасивішої дівчини змагалися 12 конкурсанток (відео)
Головна корона міста знайшла свою власницю. У культурній столиці відбувся грандіозний фінал конкурсу краси "Міс Львів 2021".
Loading...
Load next