Шукають керуючу компанію індустріального парку «Сигнівка»: вимоги до кандидатів

Шукають керуючу компанію індустріального парку «Сигнівка»: вимоги до кандидатів
У Львові офіційно оголосили відкритий конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку «Сигнівка»

У Львові офіційно оголосили відкритий конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку «Сигнівка». Наголос робиться саме на відкритості цього процесу, кажуть посадовці.

Для того щоб прийняти участь у цьому конкурсі кандидати мають відповідати базовим вимогам, які також підготувала ця комісія. А подавати свої заявки у електронному чи паперовому вигляді необхідно у центр адміністративних послуг.

Детальніше в сюжеті: 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Гарбузове свято на Малоголосківській (відео) Гарбузове свято на Малоголосківській (відео)
У Малоголосківському парку відомий скульптор Антон Лубій навчав дітлахів вирізати гелловінські ліхтарики з гарбузів.
Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео) Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео)
З приходом справжньої весни львів’яни згадали про уже добру традицію - прогулянки парком та веселощі в "Містечку атракціонів". Цьогоріч улюблене місце маленьких львів’ян відкрилося буквально за розкладом.
Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео) Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.
Loading...
Load next