Раптово вибіг на колію: у Львові чоловіка збив потяг

Раптово вибіг на колію: у Львові чоловіка збив потяг

Дорожньо-транспортна подія сталась на вулиці Білоруській у Львові. Як встановили правоохоронці, електропотяг здійснив наїзд на 28-річного львів’янина, який раптово вибіг на колію. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

За фактом слідчі відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, Україна отримає понад 100 військових вантажівок Zetros від Merсedes

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З’їхала у кювет та перекинулася: внаслідок ДТП на Львівщині постраждало 3 жінки З’їхала у кювет та перекинулася: внаслідок ДТП на Львівщині постраждало 3 жінки
Внаслідок ДТП постраждало 3 жінки, яких з різними травмами доставили до лікарні. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
Loading...
Load next