У Трускавці поліцейські затримали жителя Луганської області за вбивство співмешканки

У Трускавці поліцейські затримали жителя Луганської області за вбивство співмешканки

За скоєне затриманому, 37-річному жителю Луганської області, загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Як відомо, до поліції надійшло повідомлення, що в одному з санаторіїв Трускавця виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Між загиблою, 36-річною мешканкою Луганської області та її співмешканцем, 37-річним жителем тієї ж області, виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав жертві численних ударів кулаками в голову. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка невдовзі померла.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, На Київщині автомобіль підірвався на міні, водій загинув

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео) Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)
Під час конфлікту на вул. Шевченка зловмисника заподіяв жертві удар ножем у груди. Чоловік помер на місці події
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків
Студент та школяр забили безпритульних до смерті: суд виніс вирок у резонансній справі.
Loading...
Load next