Один крок до трагедії: як вберегтися від чадного газу?

Один крок до трагедії: як вберегтися від чадного газу?

Їй було лише 29, а чоловікові 32. Вони загинули разом з батьками та бабусею у своєму власному будинку. Ця трагедія на початку тижня шокувала без перебільшення усю Львівщину. Комунальники переконують: усе через нехтування елементарних правил безпеки. Опалювальний сезон лиш починається, а в головному місті області також вже є перші жертви чадного газу.

Врятувати своє життя, насправді, дуже просто, варто лиш чітко дотримуватися декількох важливих правил безпеки. І перше – це слідкувати за димарями. Перевіряти їх повинні двічі на рік, і не просто фахівці, а ліцензовані спеціалісти-сажотруси. Саме вони мають право подати свої висновки  газовим компаніям.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині у приватному будинку чадним газом отруїлися троє дітей На Львівщині у приватному будинку чадним газом отруїлися троє дітей
Зазначається, що до лікарні потрапила і 53-річна жінка.
Опалювальний сезон розпочато: тепло подано у 70% будинків Львова Опалювальний сезон розпочато: тепло подано у 70% будинків Львова
Цей процес відбувається поетапно й поривів у мережі зафіксовано не було.
Опалювальний сезон у Львові: комунальники розпочали підготовку у Шевченківському районі (відео) Опалювальний сезон у Львові: комунальники розпочали підготовку у Шевченківському районі (відео)
Зараз комунальники ремонтують один з котлів на теплоцентралі "Північна", що забезпечує гарячою водою і теплом Шевченківський район.
Loading...
Load next