На Львівщині у приватному будинку чадним газом отруїлися троє дітей

На Львівщині у приватному будинку чадним газом отруїлися троє дітей
Зазначається, що до лікарні потрапила і 53-річна жінка.

У Стрийському районі, що на Львівщині, у селі Задеревач отруїлися чадним газом троє дітей та літня жінка. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА. 

Зазначається, що о 05:10 надійшло повідомлення, що на вулиці Лесі Українки в приватному одноповерховому житловому будинку, чадним газом отруїлися 4 людей. 

Чадним газом отруїлися четверо осіб, троє з них діти — хлопці 2011, 2013 та 2014 років народження. Їх у стані легкого ступеня важкості госпіталізували до Стрийської районної лікарні, — розповіли у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Також у Департаменті зауважили, що до лікарні у стані середнього ступеня важкості доставили жінку 1968 року народження, ймовірно, бабусю дітей.

Додамо, що будинок обладнаний твердопаливним котлом опалення та газовою плитою. Причину та обставини інциденту встановлює поліція.

Нагадаємо, раніше внаслідок пожежі у Львові загинуло двоє людей.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах
Засідання комісії з надзвичайних ситуацій погодило план дій.
Loading...
Load next