У Львові адаптували історичні літературні твори та кінострічки для людей з вадами зору

У Львові адаптували історичні літературні твори та кінострічки для людей з вадами зору
У місті Лева завершився проєкт у межах якого адаптували декілька літературних творів та фільмів для людей з вадами зору

Подолати минуле. Україна в подіях та особистостях. У місті Лева завершився проєкт у межах якого адаптували декілька літературних творів та фільмів для людей з вадами зору.

Кожна книга або фільм розповідають про знакових персоналій в історії українського державотворення, розповідає координаторка проєкту. Також Оксана додає, що аудіодискрипцією фільмів її команда займається вже більше 10 років. За цей час опрацювали більше 150 фільмів та мультиків. Та начитали чимало аудіокниг.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео) Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео)
Культурна столиця, а відтак і місце, де зосереджено чимало пам’яток, об’єктів та різноманітних локацій. Усе це про Львів, де лише в межах міста можна відвідати десятки кардинально різних галерей, сховищ, експозицій.
Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео) Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео)
Найближчим часом там проводитимуть замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів тощо.
Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео) Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео)
Захід об’єднав найуспішніших фахівців у сфері продажу та підприємницької діяльності, щоб вони поділилися своїми секретами успіху.
Loading...
Load next