Прихисток є! Відтепер жертви насилля мають куди звернутись за допомогою

Прихисток є! Відтепер жертви насилля мають куди звернутись за допомогою
У Львівському районі з’явився будинок, в якому допомагатимуть пригнобленим людям

Б’є, цькує та ображає, але мушу терпіти, бо нема куди подітися. Часто жертви насилля повторюють це немов мантру, і проживають своє життя як суцільний день бабака. І ось, нарешті, сьогодні на Львівщині з’явився чудовий прихисток, в якому той, хто пережив кривду, або ж побував у справжньому рабстві, не тільки зможе заховатися від тирана, але й отримає допомогу від психологів, медиків та юристів.

Львівський прихисток – це відреставрований та оснащений усім необхідним будинок, в якому одночасно може проживати одразу 22 жертви насилля. А втілили цей проект у життя  чиновники та іноземні меценати.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео) День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео)
За даними науково-демографічної експертизи, загальна кількість людських втрат від Голодомору становить 3 мільйони 941 тисячу осіб.
Нічний обстріл Львова: куди влучили і які наслідки? Нічний обстріл Львова: куди влучили і які наслідки?
Окупанти цілились у гуманітарну допомогу від Папи Римського
Фатальна «петля» винищувача: у Львові вшанували пам’ять жертв Скнилівської трагедії (відео) Фатальна «петля» винищувача: у Львові вшанували пам’ять жертв Скнилівської трагедії (відео)
77 загиблих, близько 250 постраждалих – у Львові вшанували пам’ять жертв Скнилівської трагедії.
Loading...
Load next