Італійський хірург БРАМБІЛЛА прооперував трьох дітнй із порушеннями рухливості кінцівок

Італійський хірург БРАМБІЛЛА прооперував трьох дітнй із порушеннями рухливості кінцівок
Італійський хірург Роберто Брамбілла спільно із фахівцями Дитячої Лікарні Святого Миколая успішно вживили стовбурові клітини трьом українським дітям із порушеннями рухливості кінцівок

17-річна Божена із Львівщини народилася з патологією, через що долоня її лівої руки була обернена наперед. Бабуся, дівчинки важко згадує цей2 період, адже через це дитина не могла обслуговувати себе в побуті.

А сама ж Божена розповідає, що окрім дискомфорту в побуті, у неї ще був дискомфорт психологічний. Адже це відрізняло її від інших, що дуже тривожило дівчину.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Руками робота: у Львові прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба (відео) Руками робота: у Львові прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба (відео)
Львівські лікарі за допомогою робота Da Vinci прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба – каміння у сечовому міхурі.
У Львові вперше провели забір стовбурових клітин у дитини (відео) У Львові вперше провели забір стовбурових клітин у дитини (відео)
Ці клітини мають допомогти 4-річному хлопчику, якого лікують від нейробластоми, швидше одужати після високодозової хіміотерапії.
У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео) У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео)
Ще 35 років тому в Україні лише одиниці одужували від гострої лейкемії, тобто раку крові.
Loading...
Load next