Львівські продавці масово скаржаться на жінок, які крадуть товар та видурюють гроші

Львівські продавці масово скаржаться на жінок, які крадуть товар та видурюють гроші
Львівські продавці масово скаржаться на жінок, які крадуть товар та видурюють гроші

Гарні, охайні та доглянуті: про таких погане на думку не спаде. Насправді ж, ці жінки шахрайки та злодійки, однак дуже недалекоглядні. Продавці одразу трьох магазинів показали відео з камер спостереження з такими кралями та попереджають, що останнім часом такі спритниці дуже активізувалися. На першому відео дівчина розрахувалася за квіти купюрою у тисячу гривень, а з решти, яку їй дали, тихенько заховала 500 Те, що вона стоїть прямо під об’єктивом камери – шахрайка навіть не подумала, тож почала вимагати у продавчині зайву п’ятисотку. Щоправда розкриття зовсім не засмутило красуню і вона спробувала прокрутити ту саму схему вже в іншому магазині, але встала на ті ж самі граблі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Яких змін в оплаті комунальних послуг очікувати мешканцям Львова (відео) Яких змін в оплаті комунальних послуг очікувати мешканцям Львова (відео)
. Оскільки розподіл між споживачами теплопостачання та гарячої води змінили, львів'янам почали надходити нові платіжки від «Львівтеплоенерго».
У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей
Разом зі спільниками, 33-річний мешканець Львова підробляв документи аби незаконно оформляти кредити у десятьох банках. За свої дії він може сісти у в'язницю на 12 років.
"Гастролер" з Києва видурив у львівської пенсіонерки 10 тисяч євро (фото) "Гастролер" з Києва видурив у львівської пенсіонерки 10 тисяч євро (фото)
У Львові правоохоронці затримали киянина, який видурив у пенсіонерки 10 тисяч євро. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Loading...
Load next