Корупція по-львівськи: директор радіотехнічного заводу задекларував понад 6 млн зарплати

Корупція по-львівськи: директор радіотехнічного заводу задекларував понад 6 млн зарплати
Директор Львівського державного заводу "Львівське об'єднання радіотехнічної апаратури", Володимир Чаус у своїй декларації зазначив, що у 2020 році він заробив понад 6,29 мільйона гривень заробітної плати та понад 176 тисяч гривень пенсії.

У січні 2021 року львівський завод радіотехнічної апаратури працював в "обмеженому" режимі через нестачу фінансування. Однак, Чаус за цей місяць отримав понад 600 тисяч гривень зарплати. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Зокрема, у січні цього ж року працівники заводу ЛОРТА страйкували через несвоєчасну виплату заробітньої плати. Її людям не виплачували протягом 4-х місяців. Однак, це не завадило директору підприємства отримати місячну зарплату у понад пів мільйона гривень.

Згідно з даними декларації, у січні 2021 року Володимир Чаус отримав 629 тисяч гривень заробітньої плати.

Скріншот декларації Володимира Чауса

Також, у декларації керівника заводу ЛОРТА задекларований автомобіль Mercedes-Benz 2015 року за 1,5 мільйона гривень.

Зазначимо, що свої фінансові заощадження Чаус зберігає готівкою, адже банківських вкладів у нього немає. Директор заводу зберігає понад 366 тисяч гривень, 31 тисячу доларів та 30 тисяч євро.

Зокрема, його дружина, пенсіонерка Валентина Денисова має ще 25 тисяч доларів готівкою. Також жінка володіє квартирою у Львові площею 68 квадратних метрів. Сам ж Володимир Чаус володіє декількома об'єктами нерухомості - трьома квартирами, одна з яких знаходиться в Одесі й там він має також особисте паркомісце, трьома гаражами, а також недобудованим будинком у Пустомитівському районі Львівської області.

Читайте також
Зарплати у школах Львівщини: з вересня директори отримуватимуть 1000$ (відео) Зарплати у школах Львівщини: з вересня директори отримуватимуть 1000$ (відео)
Заробітню плату директорам шкіл на Львівщині підвищать вже з початку нового навчального року, 1 вересня.
Чотири місяці не виплачуть зарплату: у Львові медики мітингували під стінами ЛОДА (відео) Чотири місяці не виплачуть зарплату: у Львові медики мітингували під стінами ЛОДА (відео)
Молодшому медперсоналу психіатричної лікарні "Заклад" уже 4 місяці не виплачують зарплат, відтак вони вийшли на мітинг під стіни ЛОДА.
Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню
15 тисяч 450 грн за 50 тонн компосту. Саме за такою ціною у Львові продали продукт, який виготовляють із харчових і садових відходів. Аукціон відбувався через систему Prozorro вчора, 20 квітня.
Loading...
Load next