В "Дії" можна буде взяти кредит на житло: як подати заявку

В "Дії" можна буде взяти кредит на житло: як подати заявку

У застосунку державних послуг "Дія" запустили бета-тест послуги з доступного кредитування "єОселя". Про це повідомляє Telegram Міністерства цифрової трансформації України.

Через повномасштабне вторгнення росії багато українців залишилися без домівок. Саме тому вже зараз держава пропонує вигідні умови для купівлі житла за програмою пільгового державного кредитування. Долучайтеся до бета-тестування послуги "єОселя" в застосунку "Дія", – ідеться у повідомленні.

Як взяти участь

На першому етапі програма доступна для військовослужбовців за контрактом, захисників України, силовиків та членів їхніх сімей, а також медиків, педагогів, науковців, які працюють у державному та комунальному секторах.

Якщо людина належить до однієї з категорій, вона може долучитися до тестування та отримати кредит на житло під 3%. Для цього в застосунку "Дія" треба подати заяву на участь у програмі "єОселя" та отримати попереднє рішення про погодження суми кредиту без походу в банк.

З січня 2023 року програму планують масштабувати для інших категорій. Їм буде доступний кредит під 7%. Повний перелік категорій дивіться за посиланням. 

Як зазначили, вже під час бета-тесту заява проходитиме реальний процес, і рішення банків будуть справжніми.

Нагадаємо, що "Окупанти не збираються відбудовувати зруйновану Попасну" – Гайдай.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next