Ексклюзивна пропозиція у ЖК «Feel Нouse»: унікальні знижки на придбання квартири

Ексклюзивна пропозиція у ЖК «Feel Нouse»: унікальні знижки на придбання квартири

Ексклюзивна пропозиція від Lev Dеvelopment. Ви маєте унікальну можливість придбати комфортну квартиру з підземним паркінгом у ЖК «Feel House» у Сокільниках з привабливими знижками. А це житло у еколокації з 2-ма озерами та подалі від шуму міста, проте зі збереженням усієї необхідної інфраструктури.

До 15 березня включно на усі квартири та паркінги у ЖК «Feel Нouse» діє знижка у розмірі 10% на квартири, а також 12% на паркомісця. Залишились 1-, 2- та 3-кімнатні квартири на представницькому поверсі. Цей поверх має висоту 3 метри, покращену тепло та шумоізоляцію, дизайнерський хол і головна його перевага – це закритий вхід тільки для мешканців, - розповіла менеджерка компанії Lev Dеvelopment Олена.

У час коли паркомісць критично не вистачає і водії шукають, де можна безпечно лишити своє авто компанія Lev Dеvelopment пропонує отримати індивідуальне та доступне місце для вашої машини. Підземний паркінг у ЖК «Feel House» це зручний доступ до вашого авто, захист від погодніх умов тощо. До того ж паркомісця це й привабливий актив для інвестування.

ЖК «Feel Нouse» це чудовий житловий комплекс для життя. Там прекрасний двір без машин. Мало поверхова забудова, невелика кількість квартир, дуже затишно та красиво. Особливістю квартир, що залишилися у ЖК «Feel Нouse» є те що вони йдуть в комплектації «wide-box». Це означає, що в квартирі є чистова штукатурка, стяжка, розведена електрика у кожну кімнату і виведені усі сантехнічні точки. Квартири повністю готові до дизайнерського ремонту, - зазнначила менеджерка компанії Lev Dеvelopment Олена.

Здача об’єкту планується вже у другому кварталі цього. Дізнатися більше про цю акцію та інші пропозиції від Lev Dеvelopment можна на сайті компанії та у відділі продажу. 

Нагадаємо, Росія, ймовірно, витратила на війну в Україні вже понад $200 мільярдів ‒ Reuters

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні за період пандемії ціни на квартири зросли до 50% В Україні за період пандемії ціни на квартири зросли до 50%
Найдорожче житло — новобудови та житловий фонд від 2011 року в столиці.
ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок
ЖК «Perfect life» від компанії Lev Development це про комфорт та відпочинок. Комплекс пропонує апартаменти поблизу лісопаркової зони і розташованими неподалік лижними трасами, ковзанками та іншим дозвіллям
Loading...
Load next