"Це буде серйозною помилкою Росії" - міністерка закордонних справ Британії про можливий наступ Росії

"Це буде серйозною помилкою Росії" - міністерка закордонних справ Британії про можливий наступ Росії
Переміщення російських військ поблизу України викликало занепокоєння на Заході й побоювання, що Росія може готувати вторгнення.

Міністерка закордонних справ Великої Британії Елізабет Трасс заявила, що Росія зробить «серйозну помилку», якщо нападе на Україну, наголосивши також, що Лондон тісно співпрацює зі своїми союзниками у НАТО, щоб підтримати Україну. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News", посилаючись на Reuters.

Переміщення російських військ поблизу України викликало занепокоєння на Заході й побоювання, що Росія може готувати вторгнення.

Росія неодноразово заперечувала, що збирається напасти на Україну, і запевняла, що може розгорнути війська, де забажає, на власній території. Росія також звинуватив Україну та НАТО у нагнітанні напруженості.

Я думаю, що це було б серйозною помилкою з боку Росії, — зазначила Трасс, говорячи про можливе вторгнення російських військ до України. — Ми дуже близькі союзники України, і ми працюємо з партнерами в НАТО, а також безпосередньо з Україною, щоб забезпечити їхню повну підтримку.

Сполучені Штати та НАТО засвідчили свою підтримку Україні способами, які Москва вважає провокаційними, зокрема, маневри військових кораблів цього місяця в Чорному морі та доставлення патрульних катерів США українським ВМС.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Розвідка США викрила план Росії щодо можливого вторгнення в Україну, - The New York Times Розвідка США викрила план Росії щодо можливого вторгнення в Україну, - The New York Times
Розвідка Сполучених Штатів Америки викрила план Росії сфабрикувати відео, на якому зображено напад українців на російську територію або російськомовних людей на Сході України та використати це як привід для вторгнення.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Loading...
Load next