Автодорогу Червоноград — Рава-Руська на Львівщині повністю буде відремонтовано у 2022 році (фото)

Автодорогу Червоноград — Рава-Руська на Львівщині повністю буде відремонтовано у 2022 році (фото)
Завершення ремонтно-будівельних робіт на цій дорозі в повному об’ємі заплановано у 2022 році.

Ремонтно-будівельні роботи на автодорозі Т-14-04 Червоноград - Рава-Руська у Львівській області буде завершено повним обсягом у 2022 році. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Львівської області на Facebook-сторінці. 

Зазначається, що ці роботи буде виконано у межах програми президента України "Велике будівництво". Ремонт дороги Червоноград – Рава-Руська було розпочато влітку 2021 року, активні роботи спершу відбувалися на ділянці Червоноград – Белз. А вже в четвер, 25 листопада, ремонт стартував на одній із найгірших ділянок: від міста Рава-Руська до села Річки.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Наразі ця ділянка є справжнім випробуванням для водіїв, оскільки зношене дорожнє покриття має численні ушкодження, а подекуди вкрай глибокі вибоїни. Аби зменшити навантаження на автомобіль, водіям доводиться шукати альтернативу для об’їзду цієї дороги. Відповідно, ми прийняли рішення провести відповідні роботи для забезпечення тут належного проїзду транспорту, - повідомляє керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

За інформацією пресслужби, сьогодні дорожня техніка розпушує зношене покриття в межах села Річки.

В рамках капітального ремонту цієї дороги ми повністю замінимо дорожній одяг, розширимо проїзну частину, облаштуємо дорожню інфраструктуру, проведемо ремонт усіх штучних споруд, в межах населених пунктів влаштуємо освітлення та проведемо заходи з безпеки дорожнього руху, - зазначається в повідомленні. 

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Нагадаємо, раніше у Львові мешканці однієї із вулиць нарікали на стан доріг. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

 

Читайте також
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео) У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео)
До початку вересня у Львові мали б завершити ремонт і відкрити для проїзду другу частину вулиці Пекарської. Та все пішло не за планом.
До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео) До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео)
Другий етап реконструкції вулиці Пилипа Орлика стартував. Роботи на цій вулиці розпочалися ще того року. До цього часу дорожники відремонтували відтинок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії та Любові. Нині ж для ремонту перекрили частину від Віри, Надії та Любові до будинку №2, по вулиці Орлика.
Loading...
Load next