Вибух у Львові, який зруйнував одразу 3 квартири: потерпілі відмовилися відселятися після пожежі

Вибух у Львові, який зруйнував одразу 3 квартири: потерпілі відмовилися відселятися після пожежі
13 грудня приблизно о 17:20 у квартирі на 2 поверсі будинку №28 на вулиці Замарстинівській виникла пожежа.

У Львові 13 грудня стався вибух у 3-поверховому будинку, що на вулиці Замарстинівській. Після цього там почалася пожежа, внаслідок якої постраждали три людини. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зазначається, що подія сталася у будинку №28 на вулиці Замарстинівській. В цей час там проводять обстеження.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, через вибух, який трапився 13 грудня, постраждали 3 квартири. Зараз у будинку проводять обстеження, аби зрозуміти, які там виникли пошкодження і які протиаварійні заходи слід вживати.

Опісля ці питання будуть винесені на міську комісію техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб якнайшвидше приступати до виконання протиаварійних робіт, — додала посадовиця.

Фото: ДСНС

Усі постраждалі залишились живими, але госпіталізовані в лікарню.

Вчора ввечері в цьому будинку було відновлено електропостачання, окрім трьох найбільше постраждалих квартир. Сьогодні буде вирішуватися питання щодо відновлення газопостачання, — зазначила Маруняк.

Вона також повідомила, що в день вибуху вони розмовляли з потерпілими, які мешкали в цьому будинку, їм запропонували відселитися. Проте вони запевнили, що не потребують тимчасового житла.

Деякі люди пішли на кілька днів до родичів, а інші повернулись до своїх квартир в цьому будинку, — додала Маруняк.

Нагадаємо, раніше на Бурштинській ТЕС стався вибух.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Міська рада Львова звітує про відновлення будинків на вулиці Стрийській Міська рада Львова звітує про відновлення будинків на вулиці Стрийській
На ремонтні роботи вже витратили 50 мільйонів гривень з міського бюджету.
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
Loading...
Load next