Загрожує до 7 років позбавлення волі: у нічному ресторані Вінниці бійка переросла в стрілянину (фото, відео)

Загрожує до 7 років позбавлення волі: у нічному ресторані Вінниці бійка переросла в стрілянину (фото, відео)
Під час стрілянини двоє людей травмовано.

Сьогодні, 22 січня, вночі в одному з нічних розважальних закладів Вінниці між двома компаніями виникла бійка, яка переросла в стрілянину. Про це повідомляє пресслужба поліції Вінниччини. 

Зазначається, що під час стрілянини двоє людей травмовано. Озброєний чоловік і двоє його приятелів зачинились у вбиральні. Для їх затримання була введена в дію поліцейська операція "Грім" із залученням бійців спецпідрозділу КОРД.  

Фото: Національна поліція у Вінницькій області

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 3.30 год. За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, зловмисників затримали спецпризначенці КОРДу. У одного з них вилучили вогнепальну зброю, — йдеться в повідомленні.

Фото: Національна поліція у Вінницькій області

Наразі зловмисники затримані у процесуальному порядку. Обставини злочину встановлюють оперативники та слідчі.  Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК  (хуліганство). Затриманим загрожує до 7 років позбавлення волі. 

Фото: Національна поліція у Вінницькій області

Нагадаємо, раніше у Буковелі компанія туристів влаштувала стрілянину та погрожувала іншим.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео) На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Loading...
Load next